Pressade apelsiner

Under december och januari har jag kostat på mig att pressa 2-3 apelsiner per dag. Lite extra c-vitamin borde hjälpa mot mina förkylningar samtidigt som det är gott och läskande. Jag tycker annars att det är jobbigt att äta apelsiner och att äta apelsiner som vanligt kan vara något svårsmält. Jag pressar mina apelsiner för hand på gammaldags vis, sedan häller jag upp det i ett glas med is.

Pressade apelsiner

Pressade apelsiner

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: