Förkylningen blir värre

Nu har näsan blivit en snorflod som ständigt måste dräneras, men det kanske är ett bra tecken? Är förkylningen på väg att gå över då? När jag började med denna blogg trodde jag inte att den skulle handla om förkylningar, och vad kan jag gjort för att förtjäna detta? Jag har god hygien och tvättar händerna ofta, jag håller en bra kost och äter mina grönsaker, jag motionerar och rör på mig regelbundet. Kan det vara någon allergi eller något annat i min närmiljö som orsakar förkylningarna. Eller så är det bara många som är förkylda just nu och att immunförsvaret inte riktigt klarar av att stå emot. Jag vet inte om det är kortisonet som gör att jag ändå känner mig ganska pigg, snart är det i alla fall helg och det ska bli skönt att få bara vara hemma och ta det lugnt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: