Ännu en förkylning

Lyckan varade inte länge. Jag har fått vara frisk i tre veckor innan denna förkylning klättrat ner i halsen på mig. Detta är den fjärde förkylningen sedan i höstas. Just nu är det bara halsen som gör ont med lite hosta och slem, hoppas det inte blir värre bara. En misstanke som jag haft är att jag överanstränger mig när jag är frisk. Ganska tung styrketräning blandat med kondition blir kanske förmycket för kroppens immunförsvar. När jag kommer hem från jobbet parkerar jag mig framför tv’n och vilar så gott jag kan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: