Hemmagjord pizza

Pizza är något som jag vanligtvis aldrig äter och det blir bara någon enstaka gång per år. Pizza innehåller mycket fett och det slutar oftast med att det blir kaos i magen. Som alternativ brukar jag istället göra egen pizza som är mindre onyttig. Under nyårshelgen ville jag ha något smaskigt så jag passade på att göra ett bak. Jag brukar göra en sats som räcker för två pizzor, jag fyller med tomatsås, skinka, ost, champinjoner och ananas. Det gäller att hålla igen på osten och inte hälla i så mycket olja i tomatsåsen. När pizzan har fått svalna tycker jag den är som godast. En halv pizza med sallad brukar bli en lämplig måltid. Resterna går jättebra att frysa, perfekt att ta fram när jag inte har tid att laga något annat.

Jag har tyvärr inte receptet framför mig, men jag ska skriva ner det till en annan gång.

Hemmagjord pizza

Hemmagjord pizza

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: