Gott nytt år

Åren passerar snabbt förbi och nu är 2011 här. Jag har inga stora planer för detta år och vardagen kommer att vara sig lik. En bra kost och motion är en viktig del av mitt liv och det jag ser som viktigast att hålla fast vid. Det enda jag har lovat mig själv är att stressa mindre, många vardagliga saker stressar jag med för att tjäna någon minut, minuter som jag senare bara slösar på t.ex. tv. Jag vet att stress inte är bra i stora mängder, och jag tror att jag kan hålla mig friskare om jag inte hela tiden måste skynda med allt.

Gott nytt år till er alla, och jag hoppas att vi får en skapligt 2011.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: