Längdskidor

Nu har jag varit ute och åkt på mina nya längdskidor ett par gånger, och det är riktigt kul när glidet och fästet är bra. Tidigare har jag haft ett par gamla skidor som inte alls passar min nuvarande vikt, då var det ständigt bakhalt och det var inte alls uppmuntrande. Jag har planerat att vara ute två gånger i veckan när vädret är bra. Jag åker inte så långt just nu, det gäller mest att få komma igång med tekniken. På helgerna när jag har mer tid så har jag tänkt ta lite längre rundor. Det känns bra att åka skidor som konditionsform på vintern, bra för hela kroppen och skonsamt för mina knän.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: