Julafton

Det är en speciell känsla att vakna på julaftonsmorgon, även om det inte alls är som när jag var liten. Då var jag helt uppspelt av spänning, sådär härligt förväntansfull. Nu för tiden är det mer en bra dag för att träffa och ha roligt med släkten. Årets julafton har varit lugn och skön, precis som jag vill ha det. Mina syskon och jag har dock alltid behov av att hävda oss, så några tävlingar blir det också emellanåt.

Jul är också en tid då disciplinen sätts på prov, det finns mycket gott som jag vill äta, men som jag inte bör. Men det har gått väldigt bra, allt chockladgodis har jag låtit bli, och endast tagit lite försiktigt av det som är mer skonsamt. Julbordet fungerar rätt bra om man äter lite av varje.

God jul på er alla, nu är det dags att få sova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: