Ensam på badet

Jag var och simmade idag, och det var rent ut sagt lyxigt att få ha hela hallen för sig själv. Tydligen håller alla andra på med annat julbestyr. Jag körde på i 30 minuter med blandade simsätt. Jag har lite problem med andningen när jag simmar frisim, efter två längder hinner jag inte få i mig tillräckligt med luft under inandningen, kanske håller jag för högt tempo och har något dålig andningsteknik. Simma är inget jag tidigare hållit på med, utan är något jag gjort när vi fick förmån att använda tid på jobbet. Jag har blivit bättre under den tid jag hållit på, men jag har fortfarande mycket att lära.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: