Kortison Entocort

Äntligen har doktorn hört av sig som jag blev lovad efter koloskopin, istället för ett par dagar tog det över en månad. Hur som helst har jag blivit satt på en kortisonkur för att se om inflammationen vill ge efter. Jag ska äta en annan typ av kortision som heter Entocort som tydligen ska vara speciellt anpassad för crohns och inflammation i tunntarm. Jag har inte ätit kortison på flera år så jag minns inte riktigt hur jag brukar reagera på det, biverkningarna är inte alltid så kul.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: