Förkyld igen

Jag kan konstatera att jag är förkyld igen. Just nu är det inte så farligt, men tillräckligt för att hålla mig borta från träningen. Det är irriterat i halsen och jag hostar upp en del slem, har lite ont i bröstet och snuvan börjar krypa fram ur snoken. Jag har använt Echinagard sedan i fredags, men jag vet inte om det är bluff eller om det faktiskt hjälper. Jag tycker i alla fall att jag känner mig ganska pigg efter omständigheterna, hoppas bara det går över snart. Jag brukar oftast bli däckad i flera veckor innan det brukar ge sig. Jag har också lätt för att bli förkyld och denna höst har inte varit något undantag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: