Dricka vatten

De senaste åren har jag försökt dricka ordentligt med vatten, det är tydligen något kroppen behöver. Det går lite upp och ner, men sedan en månad tillbaka har jag tagit nya tag. När jag jobbar så har jag alltid en 1,5L flaska vatten som jag måste tömma innan jag går hem. Då dricker jag även annan dryck (oftast mjölk) till frukost, lunch, osv. 2-3L vätska försöker jag få i mig under en dag. Förmycket är tydligen inte heller bra, men kroppen brukar vara bra på att tala om hur den mår. När jag dricker för lite så får jag oftast lätt huvudvärk och blir lite snurrig. Är urinet gult så dricker man för lite. Du ska dricka innan du blir törstig, är du törstig har du vätskebrist.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: