Simma eller vila

Idag har jag varit och simmat, trots att jag känner att en förkylning börjar gro. Jag simmade i ett lägre tempo i 25 minuter, det fick räcka och sedan la jag mig i bastun för att kurera mig. Jag orkar inte med en förkylning till nu när jag precis kommit igång med träningen igen. Kanske blir det för mycket när jag anstränger mig när tarmen är inflammerad, men det är också mycket människor som är förkyld omkring oss i dessa tider, så det kan ju bara vara av den anledningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: