Julbord

Ikväll var jag och åt årets första julbord. Det blev lite potatis, sill, skinka, lax, revbensspjäll. Hoppade över köttbullar, prinskorv, julmust, efterätt och allt annat slisk. Köttbullar och korv är jättegott på julbordet, men det är inte så speciellt bra mat. Den feta fisken var det jag unnade mig istället. Smart som jag var åt jag mig inte proppmätt, skönt att ha lite disciplin såhär i efterhand.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: