Nykter på krogen

Alkohol kan ställa till det ordentligt för både magen och dagsformen. Jag tycker att det är kul att dricka, men konsekvenserna är mindre kul. Jag har oftast inga problem under tiden jag dricker. Det är snarare dagen efter som helvetet bryter ut, det värsta är att jag mår så förbannat dåligt, och denna jobbiga känsla kan sitta i en vecka eller två. Jag får dålig aptit, mår illa, tappar orken, känner mig deppad, och magen blir oftast dålig. Det är också väldigt jobbigt att hålla en bra kost när man inte mår bra, och det blir som en ond cirkel.

Igår tog jag mig i kragen och gick på krogen nykter, och det gick ganska bra. Om man är inställd på det och försöker har roligt ändå så hjälper det en hel del. Om man alltid brukar vara full när man går ut så kan jag förstå att det känns konstigt. Framöver så ska jag försöka hålla mig nykter eller bara dricka lite. Jag blir mycket gladare och mår bättre av att bara veta att jag inte kommer att må piss i flera dagar bara för en utekväll.

Nu när jag ser överförfriskade personer som beter sig som svin så förstår jag själv att det bara är onödigt att dricka så mycket. Så vill jag själv inte synas i andras ögon, lagom är bäst om man inte kan låta bli.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: