Komma igång med träningen

Träningen har verkligen fått lida den senaste tiden. Jag har varit förkyld och magen har inte fungerat så bra, förra veckan försvann också då jag gjorde koloskopin. Men nu har vardagen börjat återfinna sig och jag har kommit igång med träningen lite lätt.

Det har blivit ett par styrkepass men det kändes så tungt i början, riktigt jobbigt och oinspirerat. Nu börjar det gå lättare och det känns roligare, det är alltid jobbigt när man har haft ett längre uppehåll. Konditionen har varit svårt att utöva eftersom det har varit så kallt ute. Jag har försökt köra en del kondition hemma men det känns så trångt och instängt. När temperaturen sjunker ska jag ut och springa eller åka skidor.

Jag hoppas det dröjer innan nästa förkylning kommer och att magen kan hålla sig någorlunda stabil så att jag kommer i form igen. Jag mår så otroligt mycket bättre när jag får träna regelbundet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: