Koloskopi – Undersökningsdagen

Det blev en tidig morgon och jag hade önskat att natten hade varit längre, nu ville jag bara få denna dag överstökad.

Klockan 07:30 var jag på plats på lasarettet efter en lång biltur. 45 minuter senare drack jag Laxabon igen, inte den frukost jag drömt om precis. Vi var fem stycken som väntade på att göra samma undersökning, men jag behövde inte vänta så länge på min tur. Klockan 10:00 var jag klar med min undersökning, skönt att det är över. Jag har gjort detta förut så jag visste vad jag hade att vänta, men det var fortfarande väldigt jobbigt.

Hur gick det då? Jo, det var inflammerat i mitt tidigare opereade område, vid övergången mellan tunn- och tjocktarm. Det var inte vad jag hade hoppats på, men det var ändå något jag misstänkt eftersom jag inte mått bra sista tiden.

Läkaren skulla höra av sig om någon vecka och då får jag veta om det blir ändringar i medecineringen, och om proverna från tarmen visar något. I väntan på detta samtal ska jag försöka styra upp kosten lite, i alla fall ta bort det värsta onyttigheterna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: