Förberedelse inför koloskopi – Dag 2

Jag var uppe till 02:00 i natt, alltid svårt att sova när magen är tom. Men när jag väl somnade så sov jag, vaknade igen klockan 11:30. Skönt att försöka sova bort så mycket av denna dag som möjligt. Drycken för dagen blev två glas nyponsoppa och ett glas sockerdricka fördelat på tiden fram till klockan 16:00. Efter det blev det dags för Laxabon för att tömma allt i magen. Fyra liter äcklig blandning som ska drickas i rask takt. 2,5dl var tionde minut tills allt är slut. Efter två liter börjar det bli oroligt i magen och sedan är det bra att ha nära till en toalett.

Denna dag har gått bra och jag har inte känt mig speciellt hungrig, första dagen tycker jag är den jobbigaste i det avseendet, däremot är Laxabon ingen höjdare. Nu är det snart midnatt och det är bästa att försöka få sig lite sömn, tidigt imorgon ska jag iväg till lasarettet och dricka mer mirakeldryck för att få tarmen helt ren inför undersökningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: