Förberedelse inför koloskopi – Dag 1

Nu har jag snart avverkat den första förberedande dagen av två inför koloskopi-undersökningen. Det hela handlar om att undvika fast föda, jag får bara dricka klara drycker under de två dagarna före undersökningsdagen.

De första timmarna har gått bra, det är när de första hungerkänslorna kommer som det är jobbigast, men det brukar bli bättre efter ett tag. För att få i mig energi dricker jag nyponsoppa och sockerdricka. Problemet är att det är omöjligt att dricka speciellt mycket av dessa två eftersom det blir så otroligt äckligt av allt sött. Då brukar det passa bra att koka upp buljong för att få i sig lite salter. Jag har druckit två muggar buljong idag och det har fungerat bra, men det blir snabbt äckligt det med. Två isglassar har jag också knaprat på och det var inte alls dumt, det känns bra att få käka på nått, även om det inte ger så mycket.

För att slippa tänka på att äta försöker jag hålla igång med något praktiskt. Städa fungerar väldigt bra för mig, men det gäller att inte städa för hårt, energin tar snabbt slut. TV blir det också en del, men det är så otroligt mycket reklam och program om mat så det blir snabbt drygt.

Nu ska jag se en film tills jag blir trött och somnar, imorgon väntar fortsättningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: