Kallad för koloskopi igen

Det var ett bra tag sedan jag sist gjorde en koloskopi, även om det är en jobbig undersökning känns det bra att få en inblick i hur tarmen mår. Jag har gjort undersökningen fyra gånger tidigare, av dessa var den första gången värst, då visste jag inte vad det handlade om, och tarmen var mycket inflammerad.

För er som inte vet vad en koloskopi är, vid en koloskopi för man en fiberoptisk slang igenom tarmen, slangen fungerar som en kamera så att man kan se hur tarmen ser ut. Den kan också ta prover från tarmen som de senare kan analysera.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: